Basic Line

prestaties

Deze moderne en compacte BASIC LINE-luchtmotoren hebben een bijzonder aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding dankzij het modulaire ontwerp. Verdere voordelen zijn; hoge vermogensdichtheid, geringe afmetingen, robuust en ATEX-certificering voor gebruik in een explosiegevaarlijke omgeving.

bedrijfsomstandigheden

Bij gebruik in een droge, normale productie omgeving en stationair opgesteld, is deze pneumatische motor met een behuizing van gietijzer de juiste keuze. Deze BASIC LINE-luchtmotor-serie is beschikbaar met een motorvermogen van; 200 W, 400 W, 600 W, 900 W en 1,2 kW.

Customized

Met onze gestandaardiseerde lamellenmotoren kunnen we volledig aangepaste aandrijfoplossingen voor uw toepassing aanbieden.

QuickVchange

Na het losdraaien van de cilinderkopschroeven en het verwijderen van de deksel, kunnen de lamellen met een pincet worden verwijderd. Daarna kunnen de nieuwe lamellen in omgekeerde volgorde worden gemonteerd.

De BASIC LINE luchtmotoren kunnen zonder speciale maatregelen olievrij draaien.

Gedetailleerde technische specificaties van de BASIC LINE-luchtmotoren vindt u in de volgende catalogi in het Duits of Engels (PDF-Formaat):

Basic Line

A-Tex Kenmerken

Offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en binnen 24 uur krijgt u bericht van ons.

Persoonlijk contact?

Wilt u liever persoonlijk contact? Dan kunt u ons altijd bellen op het volgende nummer:

+31 0418 671816