Advanced Line

De ADVANCED LINE luchtmotoren met een RVS-behuizing worden altijd gebruikt wanneer er hoge hygiëne-eisen worden gesteld. Ze zijn daarom bijzonder geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie, de medische sector, maar ook in de farmaceutische en chemische industrie.

Deze luchtmotoren zijn volledig afgedicht en stoombestendig. Het is zelfs mogelijk om deze luchtmotor onder water, volledig ondergedompeld, te laten draaien.

De ADVANCED LINE luchtmotoren kunnen ook zonder smering (olievrij) worden gebruikt met slechts een gering vermogensverlies (circa. 15%). Op basis van ons flexibel modulair systeem bieden we een veelvoud aan variatiemogelijkheden (bijvoorbeeld verschillende uitgaande assen, motorsteunen, enz.), met een zeer aantrekkelijke kosten-batenverhouding.

Voor het gebruik in roerwerken of mixers, die moeten voldoen aan zeer strenge eisen op het gebied van hygiëne, kunnen we luchtmotoren, gemaakt van roestvrijstaal, aanbieden met een tandwieloverbrenging geschikt voor hoge koppels.

Advanced Line

Persluchtmotoren met geïntegreerde vertraging

De roestvrijstalen lamellenmotoren uit het ADVANCED LINE programma zijn bijzonder compacte aandrijvingen voor installatie in handbediende machines of industriële installaties.

De hoogwaardige motoren zijn uitstekend geschikt voor de chemische industrie, de papierindustrie, de farmaceutische industrie, maar ook voor het gebruik in de voedingsmiddelenindustrie en de medische sector.

Beschikbaar met vermogen van 20 W tot 1,2 kW.

High-torque persluchtmotoren

Deze serie motoren heeft een hoog "Stall"- koppel , ofwel blokkeermoment. Bijvoorbeeld het blokkeermoment van motortype 67-517 is 800 Nm.   


Roeren en Mengen: Deze aandrijving is met name geschikt voor gebruik in industriële roer- en menginstallaties in de verfindustrie, de voedingsmiddelenindustrie of de farmaceutische industrie.


Beschikbaar met een vermogen van 285 W, 570 W en 860 W.

Luchtmotoren met geïntegreerde houdrem

DEPRAG's edelstalen luchtmotoren met geïntegreerde rem zijn door  technologie en afmetingen geschikt voor toepassingen waarbij veiligheid een belangrijke rol speelt.


De geïntegreerde houdrem kan worden bediend door een afzonderlijke stuurleiding of rechtstreeks door de uitlaatlucht van de motor. Als de druk daalt of wegvalt, wordt de rem automatisch geactiveerd. Dit innovatieve totaalsysteem is ook verkrijgbaar met ATEX-certificering!
Beschikbaar met een vermogen van 200 W, 300 W en 1,2 kW.

De ADVANCED LINE luchtmotoren zijn volledig afgedicht en stoombestendig.

Gedetailleerde technische specificaties van de Advanced Line vindt u in de volgende catalogi in het Duits of Engels (PDF-Formaat):

Offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en binnen 24 uur krijgt u bericht van ons.

Persoonlijk contact?

Wilt u liever persoonlijk contact? Dan kunt u ons altijd bellen op het volgende nummer:

+31 0418 671816